Jura Cappuccinátor Profi G2 dýza pre prípravu jemnej mliečnej peny
Našli sme na Heureka.sk
Nájdených 5 záznamov (zobrazujem 1 až 5)
Cena vrátane DPH
|
|||
Jura Cappuccinátor Profi G2 dýza pre prípravu jemnej mliečnej penyDýza pre prípravu jemnej peny Upozornenie pre všetkých milovníkov cappuccina: táto dýza JURA s revolučnou technológiou jemnej peny dokáže vytvoriť mliečnu penu jemnučkej štruktúry vyznačujúcu sa veľmi trvanlivou konzistenciou.Viackomorový systém najprv vtiahne mlieko dovnútra, potom ho ohreje a napo... |
54,99 € |
||
Jura Cappuccinátor Profi G2 dýza pre prípravu jemnej mliečnej penyProfi dýza pre prípravu jemnej mliečnej penyTáto multifunkčná dýza je vyvinutá špeciálne na prípravu kávových špecialít s mliekom a mliečnou penou. Pomôže Vám pripraviť lahodné latte macchiato, cappuccino či horúce mlieko alebo mliečnu penu na horúcu čokoládu, pričom sa nikdy nemusíte obávať, že výs... |
69,99 € |
||
Jura Cappuccinátor Profi G2 dýza pre prípravu jemnej mliečnej penyTáto multifunkčná dýza je vyvinutá špeciálne na prípravu kávových špecialít s mliekom a mliečnou penou. Pomôže Vám pripraviť lahodné latte macchiato, cappuccino či horúce mlieko alebo mliečnu penu na horúcu čokoládu, pričom sa nikdy nemusíte obávať, že výsledok nebude dokonalý. |
81,93 € |
||
Jura Cappuccinátor Profi G2 dýza pre prípravu jemnej mliečnej penyPenová tryska Vytvorené pre milovníkov cappuccina! Táto revolučná technológia navrhnutá pracovníkmi JURA umožňuje dosiahnuť penu s dokonale krémovou konzistenciou. Vo vnútri veľkokomorového systému sa mlieko nasáva, ohrieva a potom napenuje vzduchom, vďaka čomu je možné dosiahnuť textúru peny, kto... |
60,97 € |
||
Jura Cappuccinátor Profi G2 dýza pre prípravu jemnej mliečnej penyTáto multifunkčná dýza je vyvinutá špeciálne na prípravu kávových špecialít s mliekom a mliečnou penou. Pomôže Vám pripraviť lahodné latte macchiato, cappuccino či horúce mlieko alebo mliečnu penu na horúcu čokoládu, pričom sa nikdy nemusíte obávať, že výsledok nebude dokonalý. |
81,93 € |
||
Nájdených 5 výsledkov |