Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár Sládečková Gabriela
Našli sme na Heureka.sk
|
Nájdených 10 záznamov (zobrazujem 1 až 10)
Cena vrátane DPH
|
|||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Sládečková GabrielaObsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc... |
29,64 € |
||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár Sládečková GabrielaObsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cuk |
28,59 € |
||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela SládečkováObsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc... |
28,40 € |
||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela SládečkováJednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenský... |
30,26 € |
||
TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár (Gabriela Sládečková) |
26,50 € |
||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Sládečková GabrielaJednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, ... |
26,50 € |
||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela SládečkováObsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc... |
|
26,45 € |
|
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela SládečkováObsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc... |
26,60 € |
||
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela SládečkováObsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc... |
28,08 € |
||
Technológia pre 2. ročník UO 2964 2 cukrár, 1. časť - Gabriela Sládečková”Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomo... |
|
26,45 € |
|
|
Nájdených 10 výsledkov |
|||










