Srovnánícen.cz - Porovnanie cien

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár Sládečková Gabriela

Zoradiť výsledky:
Cena

Našli sme na Heureka.sk

Nájdených 10 záznamov (zobrazujem 1 až 10)
Cena vrátane DPH
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Sládečková Gabriela

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Sládečková Gabriela

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc...

Obchod overený zákazníkmi

10452 recenzií

29,64 €
893 Sk

www.knihyprekazdeho.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár Sládečková Gabriela

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár Sládečková Gabriela

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cuk

33268 recenzií

28,59 €
861 Sk

MegaKnihy.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc...

Obchod overený zákazníkmi

5645 recenzií

28,40 €
856 Sk

vydavatel.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenský...

Obchod overený zákazníkmi

36 recenzií

30,26 €
912 Sk

Knihy.sk

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár (Gabriela Sládečková)

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár (Gabriela Sládečková)

Obchod overený zákazníkmi

23666 recenzií

26,50 €
798 Sk

preskoly.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Sládečková Gabriela

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Sládečková Gabriela

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, ...

Obchod overený zákazníkmi

7045 recenzií

26,50 €
798 Sk

littera.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc...

26,45 €
797 Sk

uniknihy.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc...

Obchod overený zákazníkmi

1482 recenzií

26,60 €
801 Sk

alterego.sk

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár - Gabriela Sládečková

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidenc...

Obchod overený zákazníkmi

7810 recenzií

28,08 €
846 Sk

bux.sk

Technológia pre 2. ročník UO 2964 2 cukrár, 1. časť - Gabriela Sládečková

Technológia pre 2. ročník UO 2964 2 cukrár, 1. časť - Gabriela Sládečková

”Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomo...

26,45 €
797 Sk

uniknihy.sk

Nájdených 10 výsledkov

Služby pre obchody | Wapová verzia | Srovnanicen.cz | Nastavenie súhlasu | Kontaktné údaje

Copyright 2000 - 2025 Heureka Group a.s.