Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2
Našli sme na Heureka.sk
|
Nájdených 13 záznamov (zobrazujem 1 až 13)
Cena vrátane DPH
|
|||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na... |
29,48 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 - Gabriela SládečkováUčebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na... |
28,05 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 - Gabriela SládečkováUčebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na... |
29,95 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 - Gabriela SládečkováUčebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na... |
31,20 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na... |
29,48 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 |
28,59 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 - Gabriela SládečkováUčebnice pre 2. ročník svojim obsahom nadväzujú na učebnicu technológie pre 1. ročník, pričom je pozornosť venovaná technologickej príprave, spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta, šľahaných, trených a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné ... |
29,64 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 - Gabriela SládečkováPrvá časť učebnice Technológia pre študentov druhého ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika... |
31,20 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 - Gabriela SládečkováUčebnice pre 2. ročník svojim obsahom nadväzujú na učebnicu technológie pre 1. ročník, pričom je pozornosť venovaná technologickej príprave, spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta, šľahaných, trených a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné ... |
28,05 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 |
29,69 € |
||
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 - Gabriela SládečkováUčebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na... |
29,64 € |
||
Technológia pre 2. ročník UO 2964 2 cukrár, 1. časť - Gabriela Sládečková”Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomo... |
|
26,45 € |
|
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 - Gabriela SládečkováUčebnice pre 2. ročník svojim obsahom nadväzujú na učebnicu technológie pre 1. ročník, pričom je pozornosť venovaná technologickej príprave, spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta, šľahaných, trených a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné ... |
29,64 € |
||
|
Nájdených 13 výsledkov |
|||













